25 apr. 2010

Vårtecken!

Blåsippan ute i backen står...

Rabarberna smyger fram ur kryddlandet...

Och vattnet i vår lilla bäck porlar...Ahhh!
Nu har det verkligen känts som vår hela helgen, jag har tvättat och hängt ut på torkvinda, underbart när man bor så trångt som vi gör, att kunna hänga tvätten ute-Äntligen!
Vi har premiär grillat och ätit luncherna ute i det vackra vädret, fantastiskt skönt.
Denna helg har vi även haft barn över och lekt vilket ju är otroligt kul för tjejerna och lika trevligt för oss vuxna som får ta en kaffe med mammor och pappor!
Lillan har fått en ny större barnsäng (nygammal) av våra söta grannar och så har de även ställt undan två fina (otroligt sköna)soffor som jag tänker sy nya överdrag till och som vi kan ha i vardagsrummet när det blir dags för det. Kommer bli perfekt när man flyttar in i huset att ha de redo så slipper man köpa allt nytt på en gång!
Har legat lite lågt med pysslet denna vecka, har som de flesta andra skulle jag tro, ägnat mig åt vårrensning!!! Skönt när det blir klart!
Kram på er alla/Tess

5 kommentarer:

 1. Låter som ni haft en riktigt härlig helg i vårvädret! Jag spanar varje helg i trädgårdslandet vid stugan om det ska börja kika upp nån rabarberplanta, men ännu har jag inte sett nån tyvärr. Det är rätt spännande med en helt ny trädgård, där man inte riktigt vet vad som kommer dyka upp! Riktigt gott om påskliljor har vi i a f, och det verkar bli ett hav av lupiner också så småningom. Mycket att längta efter nu!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Så skönt det är att vårrensa och kul när barnen har kompisar. Då får man lite mer lugn och ro. Ja ni jobbar och sliter på gården, kan tänka mig att det kommer bli som en enda lång semester för er när ni är klara.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 3. Härligt med våren som äntligen kommit. Blåsippor har jag inte sett ännu. Ska titta när jag kommer till jobbet för där brukar vi ha massor i en slänt. Ha en bra måndag kram Aydan

  SvaraRadera
 4. Hej söta du!
  Tack för kaffe och lekstunden för dom små.
  Ni kommer få så himla fint när ni är klara. Trots allt blod, svett och tårar så är det ju så helt klart värt det...att bygga själva.
  Kan man hyra dig att sy fotöljöverdrag? ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. VILKEN VY!!! Blåsippan ute i skogen står, niger och säger, att nu är det VÅR... Ja, DEN blomman om någon, står för våren!

  Sköt om dig, söta du!!!
  Kram/Pia

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!