14 juni 2010

Emaljskylt och loppisfynd!

Måste bara visa en skugga som blev av min äldsta dotter när hon satt i nysnickrade soffan, jag smög fram kameran och fotograferade det snabbt innan hon flyttade på sig. Skuggan har blivit av hennes ena hand mot sin kjol, så fint!

En efterlängtad skylt har kommit! En emaljskylt med gatunamn och nummer pryder nu vårt garage. Åtta veckors leveranstid, men det var det värt, nu hoppas jag att den får pryda vårt garage i många år!

Vi smet ju iväg på en loppisrunda förra söndagen, jag köpte detta gamla rådjurshuvud som jag senare vill ha i vårt kontor (som ännu inte är byggt). Är ute efter "proffessorns bibliotek" känsla där om någon förstår vad jag menar med det, hihi! Mörka träslag på hyllor och skrivbord, gärna en strindberg lampa och någon skön fotölj där man kan sitta och läsa. Där blir denna perfekt på en hylla bland böckerna.

Och DENNA!!! Blev helt lycklig, gillar ju lite industriella/knasiga/ kitschiga saker och denna ska kopplas in och lysa i vår tvättstuga som även blir vår groventré, har ännu inte bestämt om jag ska måla bakgrunden svart eller låta den vara grön....grannarna tror nog att jag tappat förståndet, men i mitt huvud ser den redan cool ut på sin plats!
Kram på er!/ Tess




16 kommentarer:

  1. Jag bara älskar den skylten (den gröna)
    Den passar nog inte hos er =)
    Kram lena

    SvaraRadera
  2. Godmorgon!
    Kärlekenshjärta dyker upp där man minst anar det...
    "professorns Bibliotek" kommer att bli helt perfekt, gillar det lite mörka spännande rummen, härlig kontrast till det vita och ljuva..
    Varm kram

    SvaraRadera
  3. Hej jag såg aldrig hjärtat igår, så fint.

    Hoppas solen kommer fram snart igen så det blir skönt att vara ute då måste ni komma och hälsa på. kramis Lena

    SvaraRadera
  4. Skylten är ju helcool! Den skulle jag nog sätta upp precis som den är tror jag. Fast svart kan ju också bli rätt läckert. Ibland är det svårt att bestämma om loppisfynd ska få vara kvar i sin originalversion eller inte...
    Gullig skugga som bildades på väggen och du måste varit snabb som en tiger som hann fota den!:-)
    Jag följer med beundran vad ni gör med erat hus, det ser helt fantastiskt ut!

    SvaraRadera
  5. Tjusig skylt. Svårt avundsjuk...

    SvaraRadera
  6. Vad mycket roligt och fint du visar idag!!!!
    Den gröna utgångs-skylten hade nog min skylt-tokige gubbe gillat.
    Hornet däremot tycker han är makabert så jag har inte fått ta fram hornet som ligger i vårt garage här på torpet men jag kommer nog att smyga ut det en vacker dag.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Snickarglädjen är ju fantastisk, wow!! Det blir såååå grymt snyggt! Gillar dina skyltar, det kommer ju bli jätte coolt och biblioteksidén är ju kanon. Så kul det ska bli att få se allt när det är klart (hoppas hoppas vi får det). Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  8. Utgångs-skylten var ju ascool, hade inte tackat nej till en sådan.
    Min pappa var jägare, har en hel hoper med horn som man kanske skulle sätta upp på väggarna.

    Ha en go dag.

    Anne

    SvaraRadera
  9. Vilken mysig skugga. Och du jag gillar också utgångs-skylten. Hur coolt som helst. Hoppas du och de dina har en härlig midsommarhelg!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  10. hej
    jätte fin skylt, vill passa på att önska dig en toppen sommar.
    kram Catthie

    SvaraRadera
  11. Vad kul att få se hur fint erat hus har blivit sen jag sist kikade in o det har tyvärr varit ett tag sen pga. min sjkh-vistelse o de efterföljande biverkningarna av att ställa om den medicinering som jag har haft i 15 år.

    Hoppas att det går bra med din hexpocket o att det är en läsvärd bok, jag var glad att jag hittade en biografi eftersom det var det du helst läser.

    Kramis o ha en fortsatt härlig sommar o att ni hinner njuta av den!
    från Pockethexan själv
    <;D

    SvaraRadera
  12. Heeej Vännen!
    Wow, vilken skylt! Grymt cool!
    Vilka fina bilder du visar!! :-)
    Ha en toppen vecka!
    Kraaaam Alice ♥♥

    SvaraRadera
  13. Hej du, var är du? Allt bra? Semestrar du, eller håller du på med att inreda ert nya vackra hus?

    Jag hoppas allt är bra!

    Dina grejer är helt too much härliga, alltså!!

    Kramar av mig!

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Var har du tagit vägen?? Saknar dina inlägg... förstår att ni har fullt upp med erat fina hus och vem bloggar nu på sommaren när vi haft så härligt väder. Äntligen kom det lite regn så att man kan vara inne och greja utan dåligt samvete. Ha det så jättebra. Kram Aydan

    SvaraRadera
  15. Hej vännen
    Nu har du varit borta så länge så jag blir lite orolig. Hoppas ni har det helt underbart och att det är därför du tagit en välbehövlig paus från bloggen.
    Kram på dig!
    /Sara

    SvaraRadera
  16. Hej! Jag börjar också bli lite orolig för dig när det varit tyst så länge här. Men jag hoppas att det bara beror på att du fokuserar på allt roligt pyssel ni har för er och helt enkelt inte har tid att blogga om det också. Jag ser i a f fram emot att höra av dig igen när det än blir! Kram /Lisa

    SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!