23 feb. 2010

Fler halsband i väntan på...
...paketet som ska komma.

Ska försöka fota lite på husbygget också i veckan! Min duktiga, söta älskling har börjat sätta upp skivor i matrummet så nu börjar man få känslan av hur det kommer bli där! Härligt!
Min älskade mobil har lagt av!!!! Eller rättare sagt hängt sig! Väääldigt irriterande, den går inte att stänga av utan att använda pekskärmen och det är just denna osm verkar ha hängt sig! Väntar på att batteriet ska dra ur nu i hopp om att den startar om då och fungererar!
Vet att det är tjatigt men det måste ändå sägas även av mig, SNÖ! Jag älskar det, men nu börjar det nästan bli löjligt mycket, hihi!
Försökte skotta fram en stackare som hamnat i diket i morse men det ville sig inte trots att vi var två som försökte skjuta på, bilen grävde sig bara längre ner i diket.
Kände att det kunde lika gärna varit jag!
Ikväll hoppas jag få en stund över till att "renovera" lite här på sidan, byta ut bilderna på sidan å så, det är dags för lite uppdatering känner jag!

Kram på er alla söta!/ Tess

5 kommentarer:

 1. Så fina de där halsbanden du knåpar ihop - och de ser ut att vara roliga att göra också!

  SvaraRadera
 2. Jaaa!! Jag vill jättegärna se bilder från bygget :)

  Nu är man less på snön och problem snön för med sig, även om det är såå vackert med snölandskapet. Vill har vårvärme och grönska! Men den som väntar på något gott...

  Ha en bra dag!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. tjusiga halsband! och jag gillade verkligen de där fina handledsvärmarna i ull som du visade tidigare :)

  / J

  SvaraRadera
 4. Så bra att du hjälpte till, fast det är väl en självklarhet tycker jag men inte alla tyvärr. Underbara halsband, flera på jobbet har frågat om vart jag köpt mitt fina halsband och armband och det talade jag ju så klart om. Sug åt dig berömmet nu!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Jag har varit här och kikat!=)

  Fiiint!

  Kram Camilla

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!