22 mars 2010

Hur var det nu man gjorde?

Hejsan alla glada!

Hur är det med er?
Här har det varit fullrulle i helgen med översvämning i vår lilla bäck ena dagen och snöstorm den andra, galet väder! Hann med en tiondel av det jag hade tänkt för helgen! Har en hög med pyssel igen som jag hade tänkt hinna fotografera men det hann jag aldrig med. Håller fortfarande på att virka en sjal men hittade på mina stickor och blev tvungen att prova på att sticka lite igen. Höll på en bra stund innan jag fick in rätta "knycket" igen. Har inte stickar så mycket i mina dagar men blev så sugen nu när jag sett andras fina saker och talat med en väninna om hennes stickande. Ska prova lite igen! Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Nu börjar vårvädret, tråkigt med en översvämmad bäck, det är mycket snö som skall smälta bort. Men idag är det härlig sol igen.
  Lycka till med stickningen och fotograferingen av pysslet.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Jag håller på med virkning, mormorsrutor, som blir en tröja eller en pläd, eller ingenting. Har ej virkat på 40 år! Men som du skrev; man blir så sugen när man ser vad alla andra gör...

  I kväll bär det av till Gdansk på fem dagars semester!

  Sköt om dig vännen!!!!

  Kraam,
  Pia

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Jag hinner numera ALDRIG göra det jag vill på helgen! Det är verkligen jobbigt när man tittar sig omkring och alla saker skriker "Gör något åt mig!". Men då får man dra ett djupt andetag och tänka att man är lycklig o frisk samt har goa, glada, men lite slaviga barn! =O)

  Å, man blir verkligen sugen på att sticka och virka! Men jag tror inte att jag kommer att komma så långt då jag nog mest klarar en rät och en avig... sedan har jag glömt.... =O(

  Vi får väl se om det blir tillfälle!
  Sköt om dig och ha en härlig vecka! (Snart är det VÅR!)

  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Full rulle hos er verkar det som. Kul att du stickat också. Ska bli spännande att se vad du pysslat ihop.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Med handen i bandage så är det inte riktigt läge att sticka men jag hade väldigt gärna gjort det..

  Tänkte bara kika in för att säga att du nu e med i min blogg med din nya hexpocket (ja, ja jag vet att jag är lite sent ute men för mig är det en ny bok..) för jag vill gärna pressentera de senaste böckern i bokringen o din är en av den. Nu tog jag mig friheten att låna din bild hoppas att det går bra..

  Kramis!
  <;D

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!