12 apr. 2010

Here comes the sun!

Denna helg har varit underbar!!!!
En perfekt blandning av socialt umgänge med goda vänner och arbete hemma.
I fredags var vi bortbjudna på middag, åt gott, barnen somnade glada och nöjda och vi kunde sitta uppe och spela spel och prata till sena natten. Sov kvar där och åt sedan frukost tillsammans på ett hotell inne i stan, härligt! Till saken hör att de var manga Convent i Uppsala i helgen så på hotellet åt många färgglada killar och tjejer med klänningar och dräkter med japansk serie anknytning. Behöver jag säga att mina små älsklingar satt som fågelholkar hela frukosten, hihi! Sen bar det hemmåt bara för att vända efter en dusch och bege sig ett par grannar som bjöd på mumsigt fika! Söndagen bjöd på kalas för tjejernas del, gymnastik för stora tjejen och sen hann jag ändå få lite vårstädning gjort på tomten! Duktiga mannen hann få fasaden till garaget klart så nu ska det bara på lite mer färg hör och var! Ikväll ska jag fortsätta flytta virke så ska vi nog få det riktigt fint på tomten trots bygge och avsaknad av gräsmatta!
Visst blir man helt speedad av vårljuset? Vill aldrig gå och sova!

Kram på er alla!
Tess

6 kommentarer:

  1. Hej Tess!
    Vilken härlig helg ni har haft!!!
    Ja man njuter för fullt nu i det underbara vädret...
    Jisses så fint det blir när ni renoverar och bygger. Jag trodde det var ert hus ni satt snickarglädjen på... och så är det garaget. Kan tänka mig hur vackert huset är då...
    Ha det toppen!
    Kraam till dig från mig!!
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Å låter som en fin helg! Ja ljuset är verkligen otroligt, till och med för en flodhäst som mig;)
    Kramar
    /Lina

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!

    Ohh, vilken mysigt helg ni verkar ha haft! Jag förstår att barnen blev lite smått chockade av Manga-ungdomarna! Jag har själv två kusinbarn som klär sig så där. I somras hade den ena en illrosa pagefrisyr! Tufft! ;O)

    Jag är så facinerad av dig, din påhittighet och framför allt... hur du hinner!!!! Jag är hopplös på att prioritera rätt och därför blir allt lidande! hi hi.. Hoppas inte att mina barn lider i alla fall! =)

    Jättekramen!

    SvaraRadera
  4. Vilken mysig helg ni haft.Jag tycker oxå att ljuset gör så himla mycket.Vad mycket fint du gör.Önskar dej en fin dag i det vackra vädret.Vårkramar Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Låter som en mysig helg och mycket intressant att uppleva för barnen också!
    Javisst får man en riktigt energikick av solljuset!
    Jag har en liten sak åt dig i min blogg...

    Kram, Nicole

    SvaraRadera
  6. Speedad, nääää du, gääääsp. Trött är jag, den har infektionen ger sig aldrig och jag är verkligen trött. Men jag mår bra ändå, det är skönt att leva:). Låter som helgen har varit riktigt bra! Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!