27 maj 2010

Ahhh!

Jag blir galen snart! Höll ju på och grejade med inställningarna till bloggen och testade olika mallar för några dagar sedan, då föll min besöksräknare bort, ooops!
Har nu försökt få dit den igen men lyckas inte hur jag än försöker, är det någon som har "Sitemeter" som kan hjälpa mig? har provat med båda deras koder, klistrat in det ovanför "body"  men inget händer?

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Läste ditt inlägg precis. men du, vad läskigt när du var gravid. Jag skulle få panik. Klart man ska fortsätta träna men man måste lyssna på sin kropp. När jag var gravid med W så mådde jag kanon. Åkte på utställningar med hunden och bara en månad innan BF så sprang jag runt med säkert 4 olika hundar i en utställningsring. Nu däremot får man nog lyssna lite mer på kroppen. Varje graviditet är ju unik i sig. Jag är heller inte lika vältränad som jag var då :-(
  Tack för erbjudandet att W får komma upp till er. Men att lägga mig och vila...ha ha..ja det är inte det lättaste. Man hittar alltid saker som måste göras *S* W ville upp till er 20,30 en kväll när vi kom hem sent. Hon blev så ledsen för att jag sa att det var natt och att både T & S säkert redan sov. Dom är söta dom små.
  Puss och kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Kan förstå din frustration i countern..Hmmm men du, prova gå in på min sida och klicka på min counter följ sedan instruktionerna osv... Så kanske det fungerar...Kram och lycká till

  SvaraRadera
 3. Ajaj då!!!
  Det är sådant jag är rädd ska hända så därför vågar jag inte laborera för mycket med bakgrunden m.m.
  Får va glad att jag överhuvudtaget har en blogg.

  Maidi

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!