24 maj 2010

Cirkus förberedelser!

Försökte göra ett inlägg igår men regn- ingen anslutning till internet hemma hos oss så bilder får ni vänta på tills ikväll ;-)

Sista veckan innan semestern blir hektisk :-)
Stora tjejen fyller fem och det ska firas med cirkuskalas! Bad mannen hjälpa mig att bygga ställning till en stor diskbänk vi fått av söta grannar för att ha som "kiosk" under kalaset och sedan som utekök. Åkte iväg med tjejerna på kalas på äventyrslandet här i stan och kom hem till... EN CIRKUSKIOSK!!! Under tiden vi varit iväg hade mannen snickrat ihop något MYCKET bättre än det lilla provisorium jag hade skissat upp i förbifarten. Precis som jag tänkt fast hundra gånger seriösare! Bilder kommer givetvis så fort jag stänkt på lite färg! Han har även hunnit med att göra en gungbräda åt barnen!

I övrigt har helgen mest bestått utav röjning efter takläggningen. Jag har sprungit runt med skottkärran och plockat bort tegelkross och de 700 takpannor som sågats. Snickrat ihop några trallar för att lägga krosset i och plockat en miljon buntband som suttit runt tegelpannorna. 8 ton tegel ligger nu på vårt tak och mannen sätter dit finliret i form av vindskivor, hängrännor osv. Fint ser det ut!

Självklart har pyssel även hunnits med, i form av kalasförberedelser, bilder kommer!

Stora tjejen hann även med att bli stucken av en geting på örat, men hon är tuff! Berättade vad som hänt ( rackarn hade flugit in i håret på henne och krupit upp bakom örat) och först när jag sa att hon nog blivit stucket kom tårarna! Men en glass senare var allt glömt även om örat såg ut som en mindre jordgubb.

Kram på er alla så lovar jag bilder ikväll!

Tess

2 kommentarer:

  1. Ja, här sitter vi och väntar...Det du berättar låter så roligt, men ack så arbetsfullt!!!

    Kramar/Pia

    SvaraRadera
  2. Hej, va kul att du gillar min blogg. :o) Vi ses! kram

    Ps Vilken underbar gungbräda

    SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!