6 nov. 2009

Punschverandan!!!Kolla in punchverandan!!! Snart klart utvändigt! Duktiga fina karln har jobbat som ett djur och nu ser det ut så här i kvällsmörkret! Man får ha lite fantasi och tänka bort bygglampor och ställning och tänka dit vindskivor, lockläkt, sista panelen, fina spröjsade fönster, snickarglädjen (gissa vad jag ska såga imorgon?) och dalablå pardörrar. Hihi!
Sen ville jag bara visa mina nya fina hammam (stavas det så?) handdukar, gosiga som få, och till bra peng från HM.
Tro inte att det inte pysslats här hemma bara för att jag legat lågt, NO NO. Inte då! Tvärtom!Men jag ska iväg och hämta fina skräddarbysten imorgon (hoppade jämfota här hemma när avin kom) och då ska jag fota senaste pysslen på henne :-) Förhoppningsvis i dagsljus! Inte ofta det händer, men så är det när man har så barn och husbygge på gång, då får man pyssla på natten när allt annat är klart, hihi! Sova det får man väl göra sen....när huset är klart...och barnen är stora!
Kram på er alla söta som tittat in!/tess

2 kommentarer:

 1. Härligt!
  Jag åkte några år tillbaka i tiden när jag såg det där. Vår veranda har ju ung. samma storlek..Man väntar så...Jag lovar- efteråt kan man bara konstatera att allt jobbet var värt och att man är sjujäkla stark som orkar vänta!!!
  Ha en kreativ helg!
  Kamomilla

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad fint det blir. Ska bli spännande att få se mer av huset. Det måste vara jättekul att bygga ett hus. Det har vi aldrig gjort. Bara ritat och planerat, sedan kom den här gården och vi slog till. Vilka fina smycken du gjort.
  Ha en riktigt bra helg. Kram Aydan

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!