6 jan. 2010

Bröllop och studenten!

Nu är glada julen slut, slut, slut... och produktionen till vårens studenter och sommarens bröllopspar igång!
Alternativ till den klassiska tiaran är årets trend och den hoppar jag givetvis på! Här är de första bidragen, hårblommor i tyg a la geisha, har dock inte bestämt om jag ska fästa fjädrar eller ej, hm, svåra val här i livet ;-) Dessa är gjorda i matt bomullstyg men jag ska göra fler i andra tyger också!
Första februari öppnar Fru Ädels lilla Butik, när allt är klart länkar jag dit!
Kram på er!/Tess

14 kommentarer:

 1. vad mysigt att du ska öppna butik.Grattis.vad koj.Här är det kallt 22 grader.Ha en skön kväll.Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Finfina blommor! Ska bli spännande att kika in i butiken när den öppnar :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina smycken och pyssel du gör! Kul att du hittade in till min blogg så att jag fick hitta hit:). Love smycket på bilden är bedårande. Är det ett halsband?

  Ska absolut titta in till din butik när du öppnat.
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Åh så vackert, en brud med såna blommor i håret kommer bli ursnyggt. Nästan så man skulle vilja gifta sig igen..fniss. Du är så duktig på och tillverka snygga saker. Har inte kollat än hur kallt det är här, jag avskyr kyla. Går inne och surar, hoppas det snart blir mer normala minusgrader.
  Ha en fin dag vännen
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Jag blir inte klok på dig!!! Hur i all sin dar beter du dig, för att få till stånd dylika skönheter??????????!!!!!!!!!!
  Det där med spisen: härligt att du håller fast vid dina rötter (eller rot, hehee). Men på tal om matlagning, så köket är för mig endast ett ställe där man ÄTER - JAG lagar inte mat! Det står min man för, eller dottern som ännu bor hemma...

  Sköt om dig flitiga pysselmyra!
  Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra blommor till en blivande brud.
  Så spännande att du ska öppna en butik.
  Brrr, vad det är kallt idag med.
  Önskar dig en fin dag.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag har just hittat hit via pysselpralinen. Vilka otroligt fina saker du gör!

  SvaraRadera
 8. super fint, kul att du ska öppna din lilla affär snart. kramis

  SvaraRadera
 9. Underbara tygblommor du gör. Superduktiga du! Härligt med en butik också. Lycka till! Marie

  SvaraRadera
 10. Du är verkligen duktig du, behåller Frugan ett tag till så något bröllop är inte aktuellt för mig, två år till Dotterns student, då hör jag av mig! Vi blev glada båd jag och Lilla frun för dina kommentarer hos oss! Antingen är du bara trevlig eller en djäkel på marknadsföring, gissar att du är både och!

  Jag funderar just nu lite allmänt på det här med bloggandet!
  Särskilt nu när jag hållit på ett tag, ja, egentligen inte så länge, cirka 1,5 år bara, men det är ju tillräckligt för att "nyhetens behag" ska ha hunnit lägga sig!
  En del har ju bloggat betydligt längre än så, men visst märks det en viss avmattning även där, kortare inlägg och färre kommentarer!
  Fast jag inbillar mig att man faktiskt ska försöka hålla kontakten med alla man på något sett kommit i kontakt med via sin blogg! Ibland så har man haft samma åsikter och intresse runt samma saker, eller annars har det bara varit en liten kommentar skriven helt på "måfå" någongång!
  Trevligt hur som helst!
  Jag hade ju en huvudidé när jag började blogga och det var ju att samla folk och åsikter i och kring olika sjukvårdsfrågor på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com , det gick lite trögt så jag startade upp den här bloggen lite som en "dragblogg" för att locka in lite nytt "blod" på Jernsaxensidan, det gick fint, men även der skedde det en viss avmattning!
  Kanske den här kommentaren låter lite "gnällig" det är inte riktigt meningen, det är mer en reflextion över hur det faktiskt förhåller sig ibland med bloggandet!
  Nu blir just den här "kommentren" djäkligt allmänt hållen och jag kommer självklart skriva mer personliga kommentarer i framtiden!
  Men just idag när det är Fredag och i början på det nya året så vill jag verkligen önska alla nya och gamla bekantskaper i "Bloggssfären" en riktig God Fortsättning och en Trevlig Helg!
  PS: Fick några mail om varför jag raderat min blogglista, den är under uppdatering, flera av bloggarna på den har "lagts ner" tråkigt nog! Så nu när den ska återskapas så hoppas jag både att få in "gamla" och "nya" kompisar!
  För blogga är kul! Leve Bloggen!
  Kram ifrån Den Där Peter Olofsson på Oumberliga Bloggen!

  SvaraRadera
 11. Oj så fina och origniella! Du har sinne för det vackra och speciella du! Spännande med egen butik också, förstår att du har mycket jobb just nu!

  Kram, Nicole

  SvaraRadera
 12. Gud så fina, verkligen speciella kmmer säkert gå som smort i din lilla butik :-)) Ha det gott..//kat

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Jisses.. vad duktig du är. De blommorna är verkligen fina. Det ska bli spännande och se vad du hiitat på mr för något till din lilla butik. Ha en riktigt bra vecka kram Aydan

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!