13 jan. 2010

Jippie, en award!

Kolla in vad jag har blivit tilldelad av sötaste Piahttp://annatochblandat.blogspot.com/ Åh så glad jag blev!

Det finns sååå många duktiga pysslare bland bloggarna så jag känner mig hedrad att ens bli omnämd på Pias fina blogg!

Med awarden kommer en liten uppgift:

1. Kopiera awarden på din blogg
2. Länka till personen som gav dig awarden
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv
4. Skicka awarden till 7 andra bloggare
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg, så de får veta om awarden

Såååå, sju INTRESSANTA saker om mig...hm!

1. Jag (och min kära sambo) Är riktiga nattsuddare, sover sällan mer än 5 timmar per natt.
2. Jag är vetgirig, vill veta hur allt fungerar och ägnade mången timma åt att skruva isär gamla radioapparater och dyl när jag var liten.
3. Envis, kan själv, skulle kunna vara mitt motto.
4. Vill så gärna lära mig att göra träsnideri!
5. Överdrivet socialt behov, vill ha folk omkring mig som jag kan serva.
6. Hönsmamma, trodde att jag skulle bli en lugn och cool mamma men jag oroar mig för allt aom skulle kunna hända, men det är nog normalt...och har blivit lite bättre sedan vi fick vårt andra barn som är en liten vilde :-)
7. Skulle vilja pyssla dygnet runt om jag fick, men det var väl knappast någon nyhet, hihi!

Vidare vill jag då skicka vidare denna till några av mina favvo bloggare:

Först och främst måste jag ge denna vidare till den fantastiska kvinnan som fick in mig på att börja blogga! Viktoriahttp://loppberga.blogspot.com/ väver de underbaraste mattor och har säkert en drös omnämnanden redan.Tack söta du!

Vackra, sötaste Alicehttp://bralliz.blogspot.com/ som ständigt bakar och ger mig inspiration via vackra mode och inredningsbilder.

En självklar kandidat är förstås en underbart, super producerande och duktig, god vän till mig Lena http://lenashantverk.blogspot.com/, ge henne en tygbit så blir det något superfint när det kommer från hennes symaskin!

Underbara Aydan såklart med http://gammelbalsta.blogspot.com/ för hennes outtröttliga skrapande, slipande och målande av de mest underbara möbler och pyyslande av de sötaste smycken, hur människan hinner med och orkar förstår jag ej!

Min egen lilla pysselpralin på http://pysselpralinen.blogspot.com/, en ganska nyfunnen "bloggkompis" som skriver så mysigt och roligt och förstås...pysslar!

http://monunique.blogspot.com/ var någon av de första jag snubblade över för sisådär tre månader sedan när jag började blogga, och vad ska jag säga, kunde jag klona hennes hjärna och inreda mitt hem hälften så inspirerande, mysigt, flärdfullt och sinnligt som hon inreder sitt, då kan jag dö lycklig!

Sist men inte minst Lindahttp://lonnbacka.blogspot.com/ som så flitigt besökt min blogg och har ett sååå mysigt hus med fina kakelugnar, söta barn, ja gå in och läs hennes blogg så får ni se!

Sen måste jag bara berätta att jag har har massor med pyssel som bara väntar på att få bli fotat nu, men när jag slutar jobbet, då är det midvintermörkt så jag får fota igen lite på lördag!

Och nä, vi ska inte gifta oss än på ett tag, jag läser bara tidningarna för de vackra bilderna, hihi!
Kram på er/Tess

7 kommentarer:

 1. Grattis! Det är du absolut väl värd, med allt du håller på med av renovering och pyssel och familjeliv. Förstår inte hur du hinner med! :)

  SvaraRadera
 2. Va, ingen award till mig? Nu blir jag ledsen!
  (ler) Det är lite lustigt det här med awarder det kommer och går som ivågor nästan, när jag började blogga för 1 och halft år sedan fick jag riktigt många, men jag missade den har social biten med att skicka vidare, ett säkert sätt att ta död på sin blogg! (ler)
  Men det är inte lätt alla gånger att vara en manlig bloggare bland alla pyssliga kvinnor, fast vi är ett litet nätverk med grabbar här också! Egentligen så skulle jag slutat blogga, eftersom huvudiden med mitt bloggande i princip är borta nu, jag startade ju upp en blogg med medicinska förtecken och att jag gav mig in i "kvninovärlden" var för att leta upp tjejer som haft svår foglossningsproblematik precis som Fru. Bloggen jag nu skriver om skulle ju enbart ifrån början handla om antika föremål som är min grej och design, konst mm, försöker hitta tillbaka till det nu, fast det går som det går och jag vet ju varför!
  Sedan är jag ju en debatt sugen rackere och det gillas ju inte alltid, men det ena utesluter inte det andra, men jag försöker respektera folks bloggideér fast otroligt nog i de finaste bloggarna så har de roligaste kvinnorna dykt upp! (ler)
  Kram ifrån Peter!
  PS: Sugen på lite debatt? Tvingar du din "partner" att smörja in sig med solskydd?
  (ler)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Den är du verkligen värd, och TACK för att du skickade den vidare till mig...
  Blev sååå glad!

  Varma kramar,
  Linda

  SvaraRadera
 4. Grattis det var till rätt person och tack så mkt.
  kram Lena
  ps: hoppas du har en stund över för mej kommer gärna över och fikar.(men du vet lite blyg)

  SvaraRadera
 5. Grattis till dig, den hamnade rätt... =)

  Kramen Anne

  SvaraRadera
 6. Grattis till awarden!
  Och det är verkligen suupergulligt att du skickade en till mej och vad fint du skrev om min blogg/mej, hihi :-) jag blir suuuper glad!!
  HA det bäst vännen!
  Kraaaam Alice ♥

  SvaraRadera
 7. Du är för underbar... vilka vackra ord du skrev om min blogg... Så härlig du är och en stor inspiration för mig... Tack du underbara för en sån fin award...

  Jag ska se om inte jag ska ta och fixa den lite senare, den var lite rolig... och det var kul att läsa lite mer om dig...

  Många varma hälsningar
  Elin

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!