20 dec. 2009

Fina skålar!
Hejsan alla glada!
Här är det sista-fixet-innan-jul som står på schemat, som för alla andra skulle jag tro!
Ska bli så mysigt att få ledigt några dagar nu! Men som vanligt i vår lilla värld så hinner
man inte med så mycket som man hade tänkt. Vi har ju en liten, liten kyl i lillstugan där vi bor nu, ni vet en sådan som man brukar kunna ha just när man flyttat hemifrån. Får plats under diskbänken och är avsedd för en person. Det går alltså inte att slippa undan att handla utan det måste man göra ofta.
Tänkte att jag skulle vara smart och åka och ta storhandlandet ikväll efter nio i hopp
om att inte behöva trängas så mycket men tji fick jag! Fullt med folk, kändes som om jag bara hann in i butiken innan de började gala i högtalarna. Stackarna som jobbar på stora mataffärer!!! Folk rusade ju inte direkt till kassorna vid stängningsdax. Några blev nog kvar in i det sista. Nu ska jag sova en skvätt å imorgon är det mycket att göra efter jobbet, sen är det jul!
God jul på er allihop! / Tess
ps. De söta skålarna är till för russin och mandlar till glöggen men jag köpte ett gäng till fikon och dyligt oxå Ds

5 kommentarer:

 1. Hej Fru Ädel! Jag gillar bloggnamn så nu blev jag nyfiken när jag är inne hos Anette för att önska God Jul! Fin och trevlig blogg du, blir nyfiken på Erat hus som ni ska bygga, verkligen fint på alla sett! Jag skulle tycka det vara roligt att följa det här på bloggen och se hur det fortlöper när ni sätter igång.
  Har köpt en tomt utanför Uppsala vi med, men min Fru har en svår förlossningsskada sedan det sista barnets födelse, så vi skyndar långsamt! Jat klämmer in mig som "följare", om du misstycker så raderar jag det! (ler)
  Min blogg är inte vad den borde vara, men så kan det gå i livet, började som en ren "pryl och inredningsblogg" och som "dragblogg för min Medicinblogg www.jernsaxen.blogspot.com men nu har den som "sagt" spårat ur lite grann! (ler) Så läs den inte än, kan ge en felaktig bild av mig, kan ju verka som jag är en komplett galning! Som motvikt så kan du titta på min Kära Frus blogg www.pockethexorna.blogspot.com det är en "fin tjej" Lilla Frun hon, hon är allt som jag inte är! Dessutom ritar hon också fina hus! Ska visa henne Eran "modell" den kommer hon gilla!
  Ja vad säger man mer då!
  Jo, God Jul och Gott Nytt år!
  Mvh ifrån en som kallar sig för Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag brukar också tänka att jag åker ned till affären sent och tro att alla redan handlat... men alltid så tänker alla likadant. Ikväll ska jag ned och handla lite mat för vi orkade inte igår när vi handlade julklappar. Nu ska jag fixa färdigt Linas och mitt julgranspynt och städa vidare lite grann. Det är SÅÅÅ skönt att vara ledig även fast man får stressa lite här hemma. Ha riktigt bra Jul. Många julkramar från Aydan

  SvaraRadera
 3. Ska in till staden i dag under sena eftermiddagen och trängas kring det som finns kvar att handla till julbordet, inte kul! Ha en riktigt GOD JUL kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hei, takk for hyggelig kommentar.

  Ønsker deg også en fin julehelg og alt godt i det nye året.
  Varm klem.

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!