17 dec. 2009

Ingen kaninbur men ett dockskåpNej, det är inte här kaninen ska bo, fick tekniska problem, dvs batteriet i kameran behövde laddas,hihi! Men det här pysslade vi med igår, skalade bort år av fastlimmade klistermärken, och dvs teckningar och tapeter. Tror det här huset har stått i någon källare sedan 80- talet med tanke på det vi skrapat bort, fanns dessutom en ansenlig mängd häftmassa överallt. Fossilerad sådan förstås, men det tror jag knappt man använder längre, känns som en riktig Macgyver grej! Men vi ska nog få ordning på dockskåpet till julafton! Tror ni inte att det har potential? Jag hade såklart velat bygga ett riktigt fint själv men det är det där med tiden som alltid så detta känns som ett mer tidseffektivt alternativ :-)


Ni får såklart se efterbilderna så fort det är klart!
Kram på er! /Tess

4 kommentarer:

 1. Å vad kul att fixa till ett dockskåp! Jag drömmer om att bygga ett riktigt fint nån gång, kanske åt gudbarnen A & A. De är 2,5 respektive 0,5 år gamla i dagsläget, så jag har lite tid på mig som tur är... :)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att fixa till ett dockhus.Får vänta nyfiket och se fortsättningen ?hihi.Ha en fin kväll kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. HejHej! Åå, vad kul att få göra i ordning ett dockskåp, hihi :)
  Och guud vilka fina smycken i förrförra inlägget! Har du gjort dom alldeles själv?! Dom var verkligen supersnygga, och dom med ståltråd... Superfin inspiration, fick helt plötsligt lust att göra några egna halsband, hihi :)

  kraaam Alice ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. åå, vad roligt att pyssla i ordning ett dockskåp, det hade jag velat göra. Lite sent för min del då mina flickor är 18 och 22 år gamla.
  Jag undrar om du har mönstret på den brudkronan som finns under rubriken "nya brdkronan"... Den är ju supersöt..!!

  ha en go helg.

  Kram Anne

  SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!