2 jan. 2010

God fortsättning!

Hej alla glada!
Hoppas alla har haft ett underbart nyårsfirande!
Vi hade väldigt trevligt i goda vänners sällskap och fick med alla önskade ingredienser, härligt! Idag var vi dock lite trötta allihop men.
Kom oss iaf för att gå ut och dra barnen i pulka och vår stora tjej åkte skridskor för första gången! Men hon tyckte nog mest att det var otäckt, man måste ju börja någonstans :-) Fika med grannar hann vi också med innan det blev hämtmat till middag och tjejerna somnade gott utan knorr direkt efter badet, de var ju uppe lite längre än vanligt igår förstås.

Imorgon är jag bjuden på tjejfest och har därför pysslat ihop en ny aftonväska i ett totalt oglamoröst material, blev ganska nöjd med prototypen! Ska fota imorgon så får ni komma med " ris eller ros", hihi! Jag hade roligt iaf!

Nu ska även nattugglan sova! / Tess

3 kommentarer:

  1. Hej!
    God fortsättning till dig med. Vi hade också en trevlig nyårsafton hemma hos min mamma. Nu håller jag på att måla ett gammalt skåp som jag hittade på blocket några dagar sedan. Spännande med väskan... Kram Aydan

    SvaraRadera
  2. Önskar dej en God Fortsättning på nya året.Verkar som du hade en mysig nyårsafton.Vad skoj med tjejfest.Vad spännande med din väska.Ha en mysig och skön lördag.Jättekram Rita.

    SvaraRadera
  3. God Fortsättning Therese! ♥

    Det ska bli spännande att få se din väska :)

    Kraaaam Alice ♥

    SvaraRadera

Åh, tack! Blir så glad att du tar dig tid att kommentera hos mig!